Huisbereide gerechten

Geen zin of tijd om te koken? Dan ben je bij De Frietpost aan het goede adres! Stoofvlees, vol-au-vent, balletjes in tomatensaus,…? Onze huisbereide gerechten zijn er om je smaakpapillen te verwennen.

Stoofvlees

Carbonade flamande du chef! Dit heerlijke malse vlees, overgoten door een overheerlijke bruine saus, mocht niet op onze menukaart ontbreken. Een oeroude klassieker in combinatie met versgebakken frieten, overgoten door mayo? De perfecte tindermatch!
balletjesintomatensausdefrietpost

Balletjes in tomatensaus

De stoofvlees is geproefd, tijd dus voor een tweede klassieker op De Frietpostkaart. We brengen je graag terug naar grootmoeders keuken. Naar de tijd van vers gerolde gehaktballetjes, vergezeld van de meest smaakvolle tomatensaus. Herbeleef grootmoeders tijd!

Vol-au-vent

Patat! Op vraag van velen. Van deze topper krijg je niet alleen blije smaakpapillen, maar ook vleugels. Opgepast: de ingrediënten van dit huisbereide gerecht blijven geheim.
vol-au-vent de frietpost
spaghetti_defrietpost

Spaghetti Bolognese

Spaghetti per me, per favore! Inderdaad, ook Il Fritto Postale kent zijn Italiaanse touch. Wist je dat een Italiaan gemiddeld 26 kilogram pasta per jaar eet? Belgians do it better!

Naar De Frietpost?

Zie je De Post? Dan zie je De Frietpost! Wij bevinden ons in de Beernegemestraat 55 in Tielt (8700), met voldoende parkeerruimte voor wagen of friets.